ПОВЕЧЕ

ЗА КЪЩАТА

Построена с много и внимание към детайлите, къщата е предназначена да посреща гости и да изпраща приятели. При построяването ѝ са използвани предимно естествени материали – камък и дърво.

Уютен битов стил със

СЪВРЕМЕННИ УДОБСТВА

Къщата

Къщата съчетава уютния битов стил със съвременните удобства, а крайната цел е пълноценна почивка и удоволствие от престоя. Отоплението е локално, автономно и напълно автоматизирано. Гостите на къщата ползват неограничен безплатен WiFi.

Разположението

На разположение е голяма карта на областта с информация за маршрути и предложения с интересни места за посещение. Къщата предлага спокоен престой на малки компании. Капацитетът на къщата и нейните възможности не предполагат големи и шумни партита.

Стаите

Стая Петрохан

Стая 1 („Петрохан“) е разположена на първия етаж. Каменните ѝ стени гарантират прохладни летни нощи и топли зимни дни. Разполага с широка спалня 160/200 и отделно комфортно единично легло 90/200. При необходимост, пространството позволява да се позиционира допълнително походно легло или разтегателно детско креватче. Стаята е  със собствена баня и тоалетна, както и с телевизор. Предлага също лесен достъп до двора, покрития паркинг, кухнята и барбекюто.

Стая Шипка

Стая 2 („Шипка“) е разположена на втория етаж. Кокетна, предполагаща престой на влюбена двойка или семейство с едно  дете. Разполага  със спалня 160/200 и разтегателен фотьойл  /. Поради по-малката ѝ квадратура, това е максималният брой легла, които предлага стаята. Стаята е  със собствена баня и тоалетна, както и с телевизор. Предлага прекрасен изглед  към горното ниво на двора и Стара планина.

Стая Троян - Кърнаре

Стая “2А („Троян-Кърнаре“) е най-голямата стая в къщата. Намира се на втория етаж. Разполага с три единични легла 90/200, като две от тях могат да образуват спалня. На разположение също е и разтегателен фотьойл. Стаята е  със собствена баня и тоалетна, както и с телевизор. Слънчева стая с  югоизточно изложение, с видимост към  по-голямата част от двора и с изглед към Средна гора.